söndag 21 mars 2010

-

varför är jag född som en skitstövel? varför är jag född med så mycket skit inom mig? varför kan jag aldrig hålla käften.
och framför allt, varför kan jag bara lita på 3 människor i hela världen!? Ibland slinker det ut dumma saker ur ens käft, mest pågrund av andra, men man nappar på betet och sen är det ändå alltid JAG som får skitet, även fast alla andra var minst lika delaktiga. Enda sedan jag började på "snacka skit hvilan" så har jag fanimej alltid råkat ut för backstabbers och frankly my dear, jag börjar bli less på det.
Enda tills jag även inser att JAG är en skitstövel, en skitsnackade skitstövel men ändå med ett hjärta av guld.
Sedan jag var liten har jag "lärt" mig att.. vara lojal mot rätt människor lönar sig och att säga elaka saker om andra.. ja då är man rolig d.v.s omtyckt!
Snevriden värld jag vet.. och vafan jag gör i den det undrar jag också ibland.
Jag ber om ursäkt till alla jag sårat, alla jag snackat illa om.. dock inte till dem som verkligen förtjänar det.
och ni som backstabbar mig i ryggen även fast ni är lika dåliga själv . fuck off. jag behöver inte er i mitt liv.

men tack till alla er som man verkligen kan lita på L, C & A.. ni är allt. utan er vore jag troligtvis död, i alla fall på insidan. Rutten.

Och jag är inte så dålig som jag kanske framställs. Jag är som en produkt som har dålig reklam, som marknadsförts dåligt, men tro mig, jag försöker bättra mig varje dag.
som jag sa, tyvärr har jag fötts till en idiot och det tar lång tid att vänja sig av med ett dåligt beteende. som ett beroende.

Apropå beroende, jag har insett att jag är missbrukare. Men det skriver jag om imorgon.

live long and prosper.

21:38

1 kommentar:

Jessica sa...

Sluta klanka ner på dig själv bryyyden, du gör dig svagare än vad du är, stå på dig och snacka skit förfan! That's what girls do!