måndag 26 april 2010

-

jag vill åka hem eller bort nu. vart som helst.. lixom bara pausa lite.
trivs inte alls just nu.. med något.
Pappa frågade mig när vi gick på Ströget.. "Trivs du med dig själv nu.. du var ju så ledsen och missnöjd sist du var hemma"..
nej för fan.. jag är inte NÖJD. jag hatar min kropp. hatar att jag trycker i mig godis, kakor och massa annat skit.
Jag tänker "bara denna dagen".. går några dagar.. sen blir det samma igen.
Jag har världens sämsta ämnesomsättning också.. eller ja.. man kan ju tydligen inte skylla på den nu för tiden enligt alla jävla dietister och blabla. men jo.. vissa har gener där man dag efter dag, år efter år måste kämpa dubbelt så mycket som andra för att gå ner. Måste kämpa tusen gånger om för att inte köpa det där godiset..

Ja jag hatar min kropp när den verkligen kommer i dagsljus så att säga.. när det väl går upp för en att kläderna looks like shit på en nu för tiden.
sen ni jävla pinnar, eller ni med apfina former.. sluta klaga i min närhet för fan. jag är inget jävla bollplank där man kan slänga en massa hat över sina kroppar.
menar .. sitter jag någonsin och beklagar mig över min kropp inför er? nej. på min höjd kanske jag säger att jag blivit tjock.. skrattar and that´s it.
jag får ta den grejen. just nu känner jag mig bara vilsen och less.. viktstressen ökar i och med sommaren och just nu vet jag bara inte vad jag ska göra..

ta mig igenom denna dagen bara...

10:41

skabbeliskabb. från fredags - fest på jobb. ish!

1 kommentar:

hamstr sa...

äh dietister kan ta sig!
anders, en kompis i kalmar, kunde alltid käka hur mkt godis och chips som helst och ändå var han smal, medan jag blev fetare och fetare.
Visst hatar man såna människor?

anyhow, jag tror man lyckas förr eller senare om man inte ger upp bara!