måndag 23 april 2012

Överbelastad kropp.

Jag blir verkligen så jävla less på min kropp.
Sjukdomar följs av skador som följs av fler skador till följd av för hög belastning.
Har fått ännu ondare i foten nu, kan ha att göra med att jag inte gjort övningarna korrekt, men har heller inte sparkat med den på kickboxingen. Struntade i kicken onsdag, fredag & idag för att vila foten från den belastningen. Men det känns verkligen inte bra.
På detta så börjar jag få problem med vaderna och skenbenen (troligtvis en början till benhinneinflamation). Känner det så fort jag joggar och även när jag går powerwalk.
Tur att jag ska till sjukgymnasten imorgon, får fråga henne vad jag bör göra.
Om det är benhinneinflamation innebär det (troligtvis) att jag inte FÅR träna kick och heller inte springa, hur ska jag då hålla konditionen igång?
"Men du kan ju cykla och simma".. Fuck that, jag vill jogga & träna kickboxing.
Frågan är om jag ska totalvila idag, eller ta en powerwalk. Imorgon blir det ingen träning för är borta hela dagen..

Jävla skitkropp, sluta gör ont.
Det är snart sommar och jag vill komma i form.
Har grymma problem med magen, ont i ryggen och sömnproblem ovanpå allt detta.

Suck...

1 kommentar:

Sandie sa...

bästaste bästa du! Allt går ju så bra när man väl kommit igång, så de är ju det jag försöker få motivation till igen. gick asbra i tre månader o så kom en massa saker i vägen o allt gick åt fanders. svårt att hitta tillbaka.. har btw lite samma problem jag med mina smalben/vader när jag ska promenera. får skitont och måste typ gå jätte konstigt för att kunna slappna av. haha. hoppas de bara är tillfälligt, för jag har ju inte direkt överansträngt mig i o med att jag inte har tränat på ett tag.

jo, jag såg att du hade lite kläder. jag har ett par likadana bagy jeans från cubus som du. får du något över så kan du väl ta med dig det hem i sommar så jag får titta på grejorna :) vet du vilka datum du är här? kanske kan köra en träningsvecka med dig ;) hehe

anyway, puss&kram!