söndag 27 mars 2011

Benmuskler och pollen.

Har precis varit ute med rullorna. Vart en tur bort till Industriområdet, cyklade dit. Sen tog hjärtat cykeln och jag rullade. Fan vad roligt det är, det känns verkligen som en frihetskänsla. Längtar tills allt grus försvinner från cykelbanorna bara, man rullar rätt hackigt nu.
Det går bra att rulla förutom rädslan för att bromsa. Har en bromssträcka på kanske 50 meter innan ett rödljus, sen åker jag rätt in i en stolpe för att stå still. Men i övrigt går det bra.
Man känner att benmusklerna jobbar, och magen. När jag blir lite skickligare ska jag allt köpa stavar, tänk att bara glida fram i flera timmar, längs havet med Joakim bredvid mig, eller vem som nu vill rulla med mig.


                                 Ni får vända på huvudet och kolla, vetifan hur man vänder videon.


Nu är man rätt trött må jag säga, klev ju trots allt upp en timme tidigare i morse efter totalförvirring över hur mycket klockan egentligen är. Har vart en bra helg på jobb i alla fall, skrattat nåt jävulska.

Och ni där ute som har pollen, vad har ni för symptom? I tisdags började jag ju få en jävla torrhosta som sen blev kind of lite slemhosta. Nu är jag snuvig, kliar i öronen och halsen, hostar och jag känner mig lite hängig, men inte förkyld. Kan ju vara bra att veta om det är förkylning eller pollen, hatar att inte kunna träna p.g.a att man inte vet om man är förkyld eller ej.

Nu ska jag se fram emot att hjärtat gör fläskfilé för att fira vår 8 månadersdag, vi firar även med en härlig tvättid kl.1700.
Ha en bra söndag.

PUSS!

2 kommentarer:

Jenny sa...

Du är så duktig som använder cykelhjälm. :*
Du får tipsa om någon bra restaurang i Malmö, Ola och jag hittade ingen i Lund när vi skulle fira vår årsdag.
Hoppas att ni får en härlig kväll. <3

Säg till när du känner för en promenad i stan.

Unknown sa...

haha, jafan. det måste man göra när man åker rullor, fan livsfarligt annars!

oj, bra restaurang i malmö. hur dyrt ska det vara och vad typ av mat?!
<3 hoppas ni också får en bra kväll!

absolut, när som egentligen, när jag inte är upptagen:P